Rome-Hotels

Rome hotels
 

Hotels Rome

Selectie van hotels in Rome door Rome-Hotels

Rome hotels heeft voor u een aantal speciale hotels geselecteerd, waarvan wij denken dat ze een verblijf in Rome een extra dimensie geven. De reden dat een hotel hier wordt weergegeven heeft o.a. te maken hebben met de bijzondere ligging in Rome, De historie van het hotel of waardering van gasten die reeds in het hotel hebben overnacht. Mocht u tips hebben voor een speciaal hotel in Rome dan kunt u mailen naar info@rome-hotels.nl

Bijzondere hotels

Bijzondere hotels in Rome

 

Hotel Gladiatori

Het hotel ligt in het hart van het oude Rome, op korte loopafstand van het Colosseum, de Domus Aurea en het Forum Romanum.

Het kleine, exclusieve en elegante Hotel Gladiatori biedt u de kans de historische stad vanuit een centrale locatie te verkennen. U kunt op ieder moment van de dag op het terras genieten van het betoverende uitzicht over Rome en het Colosseum. Elke kamer biedt uitzicht op de ruïnes van het Romeinse Imperium.

Vriendelijke en onberispelijke service, gecombineerd met de warme sfeer van de mooie inrichting en het bijzondere marmer, zullen uw verblijf in de Eeuwige Stad onvergetelijk maken.
Hotel Gladiatori
Berlijn appartementenberlijnBerlijn appartementenBerlijn appartementen
Hotel Villa San Pio Op de exclusieve heuvel Aventine is het Hotel Villa S. Pio gelegen. Het wordt door prachtige tuinen omgeven waar in het ontbijt kan worden geserveerd.
Het S. Pio werd recentelijk ten dele herstructureerd waardoor aan zijn charme meer comfort en functionaliteit werden toegevoegd. De elegante kamers met hun stijlvolle ameublement, de gedecoreerde muren en deuren, de marmeren badkamers met bubbelbad. Zij zijn de ideale plek voor een romantische vakantie of een ontspannen zakenreis.
Hotel villa san pio
appartmenten berlijnappartmenten berlijnappartmenten berlijn
Aldrovandi palace Gelegen in het meest prestigieuze deel van de stad, tussen het groen van de Villa Borghese tuinen en de historische restanten van Valle Giulia en de Galleria Borghese. Het Aldrovandi is ook vlakbij de Piazza di Spagna en Via Veneto. Dit grand hotel (privaat gerund) is in 2004 gerenoveerd om er een van de meest populaire adressen in Rome van te maken. Met een eigen parkeergelegenheid, een buitenzwembad en de mogelijkheid te dineren in de tuin, is dit hotel een elegante oase van ontspanning en onze gasten kunnen genieten van de resortvoorzieningen terwijl ze midden in de stad zitten. Naast het nieuwe imago biedt ons restaurant "Baby" (met Michelin ster) de kookkunsten van Alfonso Iaccarino, een van de grote namen in de chefwereld en wereldbekend van zijn Mediterrane smaken. Iaccarino is hier komen werken vanuit een haute cuisine restaurant op Sorrento, Don Alfonso 1890. Het Aldrovani is een van de "toonaangevende hotels van de wereld" en een luxe onderdeel van
Aldrovandi palace
appartmenten berlijnappartmenten berlijnappartmenten berlijnappartmenten berlijnappartmenten berlijn

 

 

 

 

 

 

Rome hotelsRome hotelsRome hotelsRome hotelsRome hotels